De bijbel van de Indonesische keuken
Gebonden Nederlands 2020 1e druk 9789048853816Samenvatting
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.
Trefwoorden
indonesische keuken kookboek indonesië aziatisch koken recepten regionale keukens sumatra java bali papoea kalimantan molukken kleine soenda-eilanden sulawesi gado gado soto ayam saté rendang koken indonesische specerijen cultuur culinaire geschiedenis keukengerei how-to's basisrecepten naslagwerk rijstgerechten sambal kokos indonesische kruiden
Trefwoorden
Specificaties
Lezersrecensies
Inhoudsopgave
U kunt van deze inhoudsopgave een PDF downloaden
HOE GEBRUIK JE DIT BOEK 9
KORTE GESCHIEDENIS VAN DE INDONESISCHE KEUKEN 10
INDONESISCHE INGREDIËNTEN 15
KEUKENGEREI 26
HOW-TO’S 30
BASISRECEPTEN 50
RECEPTEN
SUMATRA 78
KALIMANTAN 130
SULAWESI 166
WEST-JAVA 202
MIDDEN-JAVA 248
OOST-JAVA 292
BALI 346
KLEINE SOENDA-EILANDEN 384
MOLUKKEN 422
PAPOEA 452
DANKWOORD 477
REGISTER: NL-IND 482
REGISTER: IND-NL 487
REGISTER: OP TYPE GERECHT 491
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan