Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Sausbijbel

Van ailoi en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789048859702
Direct te downloaden

Samenvatting

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Specificaties

ISBN13:9789048859702
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Uitgever:Carrera culinair
Verschijningsdatum:12-10-2021
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sausbijbel