Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Stoofbijbel

Van hachee tot hazenpeper en een lapskaus tot ossobuco

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789048847075
Direct te downloaden

Samenvatting

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to's en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

Specificaties

ISBN13:9789048847075
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Uitgever:Carrera culinair
Verschijningsdatum:5-11-2019
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stoofbijbel