Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Gevaarlijk lekker

Waarom we ongezonder eten dan we willen (en wat we daaraan kunnen doen)

Paperback NL 8e druk 9789026371134
Nog niet verschenen, verwacht op 07‑08‑2025
24,99

Samenvatting

Waarom proppen we ons vol met eten dat vergaand industrieel is bewerkt en hoe komt het dat we daar maar niet mee kunnen stoppen? Dr. Chris van Tulleken dompelt zich onder in de wereld van ultrabewerkt eten, dé oorzaak van de wereldwijde obesitaspandemie. Hij laat zien waarom bewegen en wilskracht ons niet kunnen redden en wat ultrabewerkt voedsel echt doet met ons lichaam, onze gezondheid, ons gewicht en de planeet (hint: niets goeds!).

'Fascinerend, maar ronduit angstaanjagend onderzoek naar ons geïndustrialiseerde voedselsysteem.' - The Sunday Times

'Dit bevrijdende boek kan voorgoed veranderen hoe je eet.' - Marieke Eyskoot, presentator Binnestebuiten

'Schokkend boek. Ultrabewerkt eten is het nieuwe roken.' - Elisabeth Weerman, mede-oprichter NICE Fruitijs

'Het lezen van dit boek heeft mijn leven veranerd.' - De Nederlandse Boekengids

Specificaties

ISBN13:9789026371134
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:392
Uitgever:Ambo|Anthos
Druk:8
Verschijningsdatum:7-8-2025
Hoofdrubriek:Gezondheid

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Gevaarlijk lekker